Proizvodna, predelovalna in druga javna podjetja ter ustanove so kompleksni sistemi z večjim številom oddelkov in širokim spektrom delovnih področij. Zahteve, ki vključujejo znižanje stroškov transporta drobnega materiala in povečanje učinkovitosti, medtem ko je potrebno obdržati določen nivo kvalitete, pa bliskovito naraščajo. Cevna zračna pošta s svojimi lastnostmi, kot so hitrost, ekonomičnost in izredna zanesljivost transporta, pripomore prav k izpolnjevanju teh zahtev, ob dejstvu relativno nizke naložbe, katere čas povrnitve je mogoče dokaj enostavno izračunati. Večja avtomatizacija je želja vsakega podjetja, ki želi poleg osnovnih prednosti, ki jih ponuja cevna zračna pošta, pridobiti še druge: vzporedno izboljšanje kvalitete proizvodnje, preprečevanje zaposlovanja neproduktivne delovne sile, zmanjšanje vpliva človeškega faktorja in uvajanje humanizacije dela, varnost in evidenčnost transporta.

Uporabnost cevne zračne pošte

V industrijskih – proizvodnih objektih, trgovinah, skladiščih, avtoservisih in cestninskih postajah, se cevna zračna pošta uporablja predvsem za :
• Transport vzorcev za hitro analizo iz mest v proizvodnji do laboratorijev in nazaj s povratno informacijo.
• Transport drobnega materiala iz skladišča pa do posameznih mest montaže.
• Transport dokumentacije med pisarnami, proizvodnimi oddelki, skladišči in odpremo.
• Pošiljanje denarja v glavni trezor, ki je lociran v najbolj varovanem delu objekta, iz posameznih delovnih mestih blagajne, ki so najbolj varnostno izpostavljena ali in obratno iz blagajn ali cestninskih postaj v trezor... • Dokumentacijo za tehnični pregled vozila iz sprejema do preglednega mesta in nazaj.

V bolnišnicah in zdravstvenih domovih se cevna zračna pošta uporablja predvsem za :
• pošiljanje vzorcev (brisi, kri, tkiva, …) do laboratorijev
• pošiljanje krvi za potrebe pri posegih v operacijskih sobah iz centralne banke krvi
• pošiljanje zdravil, raztopin iz centralne lekarne za potrebe pri posegih v operacijskih sobah ali za potrebe oddelkov
• pošiljanje dokumentacije med oddelki in laboratoriji
• pošiljanje rezultatov laboratorijskih testov do naročnika testa (oddelka)

Sistemi, ki jih vgrajujemo v banke in pošte omogočajo:
• Pošiljanje denarja iz glavnega trezorja, ki je lociran v najbolj varovanem delu objekta (klet), na posamezna delovna mesta v likvidaturi (bančna in poštna okenca), ki so najbolj varnostno izpostavljena in nazaj.
• Transport denarja in druge potrebne dokumentacije iz trezorja ali pa tudi iz likvidature do posameznih delovnih mest svetovalcev, delavcev.
• Transport vsakršne dokumentacije po poslovalnici banke in pošte oziroma upravni stavbi.
• Prav tako je na voljo še več različnih možnih operativnih rešitev in s tem tudi namestitev sistema.

V farmacevtskih objektih, mlekarnah in podobnih objektih, se cevna zračna pošta uporablja predvsem za :
• Transport vzorcev za hitro analizo iz mest v proizvodnji do laboratorijev in nazaj s povratno informacijo.
• Transport dokumentacije med pisarnami, proizvodnimi oddelki, skladišči in odpremo.
• Transport ostalega drobnega materiala med posameznimi mesti


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Zapri
PRAVILA ZA PIŠKOTKE

V teh pravilih izraz “piškotki” uporabljamo za piškotke ali druge podobne tehnologije, ki jih zajema Direktiva EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah.


Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ustvarjene z obiskom spletne strani in vsebujejo podatke. Shranjujejo se na uporabnikovem računalniku in mu omogočajo dostop do različnih funkcij. Na naših straneh uporabljamo tako sejne kot trajne piškotke. Sejni piškotek se, medtem ko uporabnik brska po strani, začasno shrani v računalniški spomin. Ta piškotek se zbriše, ko uporabnik zapre spletni brskalnik ali ko je potekel določen čas (pomeni, da je seja potekla). Trajni piškotek pa na uporabnikovem računalniku ostane, dokler se ne zbriše.


Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo zato, da izvemo več o načinu, kako uporabniki uporabljajo našo vsebino, pomagajo pa nam tudi izboljšati vašo izkušnjo, ko obiščete spletno stran.


Funkcionalnost strani in vsebina

Funkcijo deljenja (»share«) uporabniki uporabljajo, da priporočajo naše spletne strani in vsebino na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter. Piškotki shranjujejo podatke o tem, kako uporabniki uporabljajo funkcijo deljenja – vendar ne na individualni stopnji – da lahko spletno stran potem izboljšamo. Če ne sprejmete piškotkov, ni shranjena nobena informacija. Za nekatere funkcije na naših spletnih straneh uporabljamo storitve ponudnikov, ki so tretje osebe, na primer, ko obiščete stran z videoposnetki iz ali povezavami na YouTube. Ti videoposnetki ali povezave (in vsa druga vsebina tretjih oseb) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb in morda si boste za informacije o uporabi njihovih piškotkov želeli ogledati politiko spletnih strani teh tretjih oseb.


Analiza spleta

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, ki uporablja piškotke. Na stopnji zbiranja piškotki shranjujejo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran, vključno s številom prikazanih strani, od kod uporabnik prihaja in število obiskov, da bi s tem izboljšali spletno stran in zagotovili dobro izkušnjo pri uporabnikih. Če ne sprejmete piškotkov, ni shranjena nobena informacija.


Kako zavrnem in zbrišem piškotke?

Piškotkov ne bomo uporabljali za zbiranje osebnih podatkov o uporabnikih. Kakorkoli, če želite, lahko piškotke te ali spletne strani katerekoli tretje osebe zavrnete ali blokirate, tako da spremenite nastavitve brskalnika – za več informacij glejte funkcijo "Pomoč" v vašem brskalniku. Prosimo upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke. Če ne želite uporabe piškotkov, jih boste morda zato morali aktivno zbrisati ali blokirati. Za informacije o uporabi piškotkov v brskalnikih mobilnih telefonov in podrobnosti o tem, kako zavrniti ali zbrisati takšne piškotke, se prosimo obrnite na priročnik za uporabo vašega mobilnega telefona. Vedite, da boste z zavrnitvijo uporabe piškotkov še vedno lahko obiskovali naše spletne strani, le nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.


Upravljanje s podatki

Upravljalec s podatki, zbranimi s pomočjo piškotkov, je Amplio d.o.o..

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Več o naših pravilih za uporabo piškotkov.
V redu